Pakej Pelancongan Bahtera Kembara Holidays

Keterangan: 

Cuti skolah nak dekat nihh, korang takde plan nak ke mana2 ke?? sbb takde masa nak plan? or pening nak wat apa cuti skolah ni? Okay!!

jgan risau... Kami dari sales team bahtera kembara holidays menyediakan pakej2 menarik untuk korang ... Dari cameron Highland sampailah pakej Maldives ... Korang tak perlu pikir dah nak plan apa2, just ikut and enjoy the trip ...

Jgan tunggu lagi. Pilih je pakej mana korang minat and comment je nak, nanti saya dm immediately or whatsapp saya ke 01137010668

Pakej termasuk: 
Pengangkutan
Penginapan